diumenge, 10 d’abril del 2016

Mentrestant… anem surant!



Fa un munt de mesos (com cinc) que no anotava res de nou en aquest quadern. La veritat és que la feina del projecte ha patit d'uns quants petits entrebancs que han fet endarrerir-ne el ritme. Però ara estem a tota vela i m'està agradant molt com les cançons van prenent noves formes un cop passen pel sedàs dels músics que m'acompanyen. Cançons com "Bressol" agafen un to sorprenent, més enllà de l'esperada cançó per a adormir infants que seria previsible. D'altres com "Sang"o "Quiet" encara sonen més contundents un cop el baixista i deixa la seva petja. Algunes com "Tanca amb petó" mantenen aquell to relaxant, quasi de mantra, amb què van ser concebudes. I així cada peça es vesteix amb un vestit a mida que cal anar afinant a poc a poc.
Molt aviat ens posarem a la feina amb el nostre rapsode, el Pep. I amb ell apareixeran nous matisos i podrem començar a dibuixar l'arquitectura emocional de l'espectacle.
Perquè -no ho sabíeu?- ja tenim data d'estrena: serà el 4 de juny a la 9a edició de la Fira de Bellprat!!
Ens fa molta il·lusió participar-hi i creiem que serà un lloc molt adient perquè el "Surant com les pedres" vegi la llum. Hi sou tots convidats. Ja us ho recordaré, no patiu.

2 comentaris:

  1. No podré vindre, treballo aquest dissabte. Però m'agradaria molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur, Helena, que hi haurà d'altres oportunitats perquè puguis escoltar-nos. I a mi m'encantaria poder-ho compartir amb tu.
      Una abraçada!

      Elimina